Ляшко підтримав кандидата в мери Червонограда Івана Федуся

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко зустрівся із виборцями Львівщини. На зустрічі були присутні і червоноградці, зокрема і члени громадсько-політичного об'єднання Ідеї Майдану в життя, а саме: кандидат на посаду міського голови Червонограда Іван Федусь, голова червоноградського міського осередку Радикальної партії Петро Василишин, його заступник Володимир Кашуба, громадський активіст Володимир Ткачик, боєць батальйону "Айдар" Володимир Богдан та інші.

Олег Ляшко підтримав Івана Федуся і позитивно сприйняв його передвиборчу програму.

Також до народного депутата звернувся Володимир Ткачик і попросив його допомогти у ситуації із невиплатою зарплати працівникам збагачувальної фабрики.

Окрім того Олег Ляшко розповів про прийдешні місцеві вибори.

Людина яка ще за життя стала легендою, народний депутат від Радикальної партії Юрій Шухевич розповів присутнім про те, як потрібно проводити люстрацію.

Присутні у залі люди після заходу обступили Олега Ляшка та інших членів партії або подякувати їм за зроблену роботу, а Олег Ляшко у свою чергу нікого не обділив увагою, роздав усім охочим візитки і попросив при потребі телефонувати йому особисто.

Коментарі вимкнено.