Недобросовісному перевізнику дозволили працювати далі

Приватне підприємство "Автотранс-сервіс", яке займається перевезеннями в Червонограді а саме в нашому місті цьому перевізнику виділили маршрут номер 2 продовжуватиме здійснювати перевезення. Принаймні поки що. На засідання виконкому виносилось питання розірвати договір з перевізником, оскільки він регулярно порушує графік руху, а після 19 години взагалі не виїжджає на маршрут.

Заступник директора “Автотранс-сервіс” Ігор Сидор не визнає провини підприємства і вважає, що має повне право продовжувати роботу.

Перший заступник міського голови Степан Дмуховський зачитав результати перевірки даного перевізника.

Але на голосуванні по розірванню договору не вистачило голосів аби прийняти дане рішення. В залі були присутні всього 11 із 20 обраних членів виконкому. І один із присутніх не взяв участі у голосуванні. Це стало причиною того, що на маршруті двійки і надалі працюватиме "Автотранс-сервіс".

1 Відповідь

  1. Сьогодні 1 жовтня 2015р з автостанції "радехів" здійснювався рейс№1949 Щуровичі-Червоноград у квитку час відправлення 14:30 01/10/15 прибуття 15:40 01/10/15 , а по факту відправився о 15:00 прибув у Червоноград о 16:45 чекаю пояснень !