Як в Червонограді готуються до виборів

Раз у п'ять років в Червонограді стає помітною робота міської влади. В місті починають наводити порядок: фарбувати лавки, ремонтувати дорогу, наводити лад в під'їздах будинків. Так очільники міста завжди готуються до виборів.

Цей рік не став винятком. Вибори не за горами і в місті почався рух. Ми вже повідомляли про ямковий ремонт доріг. Цього разу вибоїни латають не вручну, а за допомогою спеціальної машини.

Також ми помітили, що в місті почали з'являтись де не де нові лавки. Такі уже є на вулиці Івасюка навпроти школи-інтернату та на площі поблизу Церкви Юрія. Старі лавки, які ще придатні для використання пофарбували.

Також планують відремонтувати сцену біля Народного дому.

Комунальники тим часом мало не щодня скошують траву. У важкодоступних місцях працюють чоловіки з роторними косилками, на великих газонах, як от біля кінотеатру, цей процес автоматизували.

Чи зможе міська влада за допомогою таких маневрів отримати голоси виборців стане відомо лише восени.

Ми ж у свою чергу продовжуємо слідкувати за процесом і пропонуємо всім хто помічає зміни у нашому місті - чи то відремонтований під'їзд, який роками ніхто не брався облагородити, чи то новий дитячий майданчик, надсилайте нам фото чи відео на електронну скриньку 15_tv@ukr.net або ж інформуйте про події за номером телефону 3-13-33.

Коментарі вимкнено.