Останній тиждень став “чорним” для водіїв Червонограда

Останні сім днів в Червонограді, нажаль, стали багатими на ДТП. Одне з найбільш важких сталося 8 червня на перехресті вулиць Винниченка та Чорновола. За попередньою версією працівників ДАІ водій "Сітроент Джампінг" не встежив за дорожньою ситуацією проігнорував автомобіль "Сітроен Берлінго", який рухався головною дорогою, і зіштовхнувся з ним.

Більш детально журналістам 15 телеканалу прокоментував ситуацію начальник ДАІ Червонограда Володимир Притула.

Відзначимо, що дане перехрестя уже стало частим свідком ДТП. Зі слів водіїв зі стажем, тут дуже малий кут огляду і важко встежити за тим, чи рухається автомобіль по головній дорозі. З однієї сторони заважає огляду будинок, з іншої — дерева. Деякі наші співрозмовники вважають, що можна було б взагалі перекрити тут рух по другорядній дорозі і таким чином уникнути жертв.

Та до цієї теми ми ще повернемось у наступних випусках новин.

Щодо інших аварій, то були і такі, де постраждали не тільки водії, а й пішоходи. Зокрема, 5 червня, на вулиці Шевченка водій Ауді в стані алкогольного сп'яніння грубо порушив правила дорожнього руху і збив чоловіка, який переходив дорогу.

Ще одна аварія сталася 7 червня на вулиці Промисловій 5. Водій ВАЗ 21013 зіткнувся із "БМВ".

Наступного дня, 8 червня на вулиці Травневій 3 о 17:30 водій "Рено" збив велосипедиста.

Володимир Богданович дав свою оцінку всім переліченим ДТП та пояснив елементарні правила поведінки на дорозі.

Загалом, зі слів Володимира Богдановича роботи його співробітникам вистачає і без оформлення дорожньо-транспортих прогод. Не вирішеною досі залишається ситуація на вулиці Сокальській поряд із центральним ринком. Незважаючи на відсутність парковки, водії паркуються, де бачать вільне місце і тим самим заважають руху іншого транспорту.

Ситуацію може значно спростити реформа, яку зараз планують провести в міліції. А саме, створення патрульної служби. Володимир Притула теж погоджується із цим твердженням і пояснив нам - чому.

Коментарі вимкнено.