Червоноградці скаржаться на безлад у під’їздах

У редакцію звернулись мешканці одного з під'їздів 6го будинку по вулиці Сокальській у Червонограді. Жінки поскаржились на жахливий стан під'їзду. Головне, що їх турбує, вхід. Мешканці кажуть: заклад, який розташований на першому поверсі кілька років тому без згоди мешканців під'їзду встановив над входом кондиціонери. Від води, що постійно з них стікала, почали гнити дерев'яні підпори дашка над входом. Люди вважають, що тепер конструкція аварійна, а, звернувшись в ЖЕК, чекали реакції 2 місяці. Роботами, які врешті виконали комунальники, мешканці обурені.

Не кращий стан і на сходових клітках: жінки показують як-небудь пофарбовані стіни, заліплені дірки після ремонту труб та немиті вікна.

Мешканці під'їзду зауважують: справно платять за комунальні послуги немалі кошти, тож, хотіли б отримати належної якості обслуговування.

Нагадаємо, 14 травня Верховна Рада України прийняла закон про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку. За словами парламентарів цей закон повинен зруйнувати монополію ЖЕКів і дати мешканцям можливість самим управляти спільним майном. 9 червня стало відомо, що президент підписав закон, тож, він вступив у дію 1 липня. Відтак, уже зараз мешканці можуть самі управляти своїм багатоквартирним будинком, обирати постачальників послуг та відмовлятись від них у випадку неякісного обслуговування.

Коментарі вимкнено.