В Червонограді пройшов обласний легкоатлетичний турнір

Третього жовтня на стадіоні Шахтар в Червонограді відбулися уже традиційні легкоатлетичні обласні змагання серед молодшої вікової групи пам'яті почесного червоноградця, народного депутата України третього скликання Ігоря Пилипчука.

Організаторами та спонсорами заходу стали кандидат в депутати Червоноградської міської ради Павло Пилипчук та кандидат на посаду міського голови Червонограда Іван Федусь.

Учасники змагань помірялись силами у різних дисциплінах. Зокрема, біг на 60 метрів, біг на 60 метрів з бар'єрами, біг на 300 та тисячу метрів, стрибки в довжину, потрійні стрибки в довжину, метання м'яча, спортивна ходьба на тисячу метрів та спортивна естафета.

Після напруженої боротьби нагороди знайшли своїх героїв, а організатори заходу привітали юних спортсменів із успішним виступом.

Кандидат на посаду мера Червонограда Іван Федусь відзначив високі результати спортсменів та побажав легкоатлетам лише прогресу та успіхів на змаганнях найвищого рівня.

Після урочистої промови, Павло Мар'янович та Іван Петрович відзначили всіх призерів змагань.

Спортивні тренери у свою чергу подякували організаторам за свято спорту, які вони провели.

Павло Пилипчук розповів нашим журналістам про свої враження від турніру та наголосив, що спорт в місті потрібно підтримувати, чого на жаль не робить сьогоднішня міська влада.

Кандидат на посаду міського голови Червонограда Іван Федусь запевнив, що турнір буде проходити і впродовж наступних років. Єдине чого хотілося б це нової бігової доріжки, аби спортсмени могли займатись в належних умовах.

Тренер ДЮСШ №1 Оксана Хом'як теж вважає, що не завадило б покращити спортивну інфраструктуру в місті. Особливо, за її словами, це відчутно зимою.

Щодо розвитку спорту в нашому місті, то схоже з кожним роком про нього забувають. Спортивна доріжка в середині 90-их років виглядала ось так. З того часу її не замінили. І помітно, що зараз вона не відповідає жодним вимогам.

Уже покійний народний депутат України Ігор Пилипчук свого часу гордився високими спортивними здобутками червоноградців та мріяв про ще більший розвиток спорту в місті.

Сьогодні ми ж бачимо у представників міської влади зовсім інші цінності. Розвиток спорту їх не цікавить.

Коментарі вимкнено.