12-та школа в Червонограді – найсильніша

На стадіоні “Шахтар” відбулись заключні матчі Червоноградської шкільної футбольної ліги сезону 2014-15 років.

У фінальну частину вийшло чотири команди: 5-ої школи, 12-ої, червоноградської гімназії та 13-тої школи міста Соснівка.

Згідно регламенту турніру спочатку команди зіграли два матчі за вихід у фінал, а ті кому не вдалося перемогти у цих стикових поєдинках, помірялись між собою силами за бронзові нагороди.

Хто фаворит турніру стало зрозуміло вже в першому матчі. Команда 12-ої школи каменя на камені не залишила від школи №5. На п'ять голів команди у чорно-фіолетовій формі, учні 5-ої школи спромоглись відповісти лише одним взяттям воріт.

У другому півфіналі зустрілись учні 13-ої школи та команда Червоноградської гімназії. Цей матч виглядав більш рівним ніж перший і до першого гола від команди червоноградців спрогнозувати, хто вийде у фінал було досить важко. Все ж команда Соснівки після першого пропущеного гола трохи зменшила ритм . Тому у фінал закономірно пройшли гімназисти.

У матчі за третє місце школярі із Соснівки теж поступилися. Футболісти 5-ої школи мали більше часу на відпочинок і і за рахунок кращих фізичних кондицій змогли вибороти бронзові нагороди.

Фінал, до якого команда 12-ої школи та гімназії ішли весь навчальний рік, пройшов за переваги спортсменів 12-ої школи. Як і у випадку з матчем за третє місце, 12-та школа, як і школа №5, мала більше часу на відпочинок від своїх суперників і тому з новими силами змогли без особливих зусиль здобути чемпіонський кубок.

Після завершення змагань учасники турнір отримали свої нагороди.

Коментарі вимкнено.