Червоноградська лікарня купить мамограф за гроші Світового Банку

За словами Ярослава Панчишина, у лікарні завершують приготування для впровадження проекту "Онкопревенція". Онкологічне відділення Червоноградської лікарні отримає сучасний цифровий мамограф, куплений за кошти Світового банку. Про це на нараді в міського голови розповів заступник головного лікаря ЧЦМЛ з медичного обслуговування населення Ярослав Панчишин.

Лікар також розповів про облік хворих у медзакладі. За його словами, на шахті "Лісова" ДП "Львіввугілля" 6 жовтня травмувався гірник. Це 23-річний мешканець Червонограда, повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА. Випадок трапився у забої о 05:35. Гірничий майстер травмувався вагонеткою під час зачистки колії. Шахтаря у важкому стані госпіталізували у реанімаційне відділення Червоноградської міської лікарні. Причини події з’ясовують. Крім того, за інформацією заступника головного лікаря з медичного обслуговування населення Ярослава Панчишина, за минулий тиждень було ще 3 виробничі травми.

1 Відповідь

  1. Які ж ми немічні, бідні, убогі. Де наша гордість, де - "Україна понад усе". Це має робити світовий банк, якому ми вже винні до п’ятого коліна. А самим слабо. З таким потенціалом - в жебраки? Ганьба!