Комунальники справились із завданням з третьої спроби

Встановлення дорожніх знаків біля Червоноградської міської ради виявилось не таким легким завданням. За тиждень їх міняли тричі. Все тому, що три вказівники потрібно було розмістити на одній опорі, але схоже, що розпорядники робіт не знали вірної послідовності.

13 травня журналісти 15 телеканалу зафіксували вказівники у такій послідовності: зверху був розміщений знак “пішохідна зона”, під ним знаходився знак “рух заборонено”, а під ними — пішохідний перехід.

Наступного дня, 14 травня, знаки вже були переставлені місцями. Із самого верху вже був вказівник “пішохідний перехід”. Посередині - “рух заборонено”, а найнижче розмістили пішохідну зону.

І лише на третій раз комунальники розмістили дорожні знаки у правильній послідовності. 21 травня ми помітили, що із самого верху вже знаходиться знак “рух заборонено”, під ним — пішохідна зона і лише під ними - “пішохідний перехід”.

Про те, як мінялись дорожні знаки біля міської ради та чому вони повинні знаходитись саме у такій послідовності, в якій вони наразі перебувають у студії 15 телеканалу розповіли активісти “Дорожнього контролю”.

Коментарі вимкнено.