Червоноградська влада не шукає інвесторів

У міській раді Червонограда відповіли на запити члена виконкому Івана Федуся про реакцію на колективні звернення його та колег щодо питань якісної роботи цього органу.

Одне із звернень, нагадаємо, стосувалось запрошення та участі членів виконкому у засіданнях та зустрічах міського голови чи його заступників з інвесторами, котрі приїжджають у наше місто. У відповіді на запит сказано, цитуємо: за період з 2013 року до 20 травня 2015 року робочих засідань з делегаціями або інвесторами не проводилось, пропозицій по інвестиційних проектах у виконавчий комітет Червоноградської міської ради від інвесторів не надходило, а тому членів виконкому не запрошували. Кінець цитати. Натомість, наведемо один приклад: наприкінці лютого 2015 року у Сокальській районній раді відбувались громадські слухання щодо можливості будівництва на околиці міста сміттєспалювального заводу за кошти канадського інвестора. Тоді одразу двоє промовців зауважили те, що представники інвестора мали зустріч і з міським головою Червонограда.

Чому у відповіді на інформаційний запит члену виконкому Івану Федусю не зазначили хоча б про цю зустріч міського голови Червоонграда з інвестором - невідомо.

Коментарі вимкнено.