Червоноградські волонтери повернулися з передової

"Автомайдан Червонограда" нещодавно здійснив поїздку в зону проведення АТО. Для того, аби допомогти українським воїнам підготуватись до зими, волонтери зібрали необхідні речі та їжу. Зокрема, теплі ковдри, матраци, куртки, продукти, а також інші речі, які потребували на фронті. До збору долучились небайдужі громадяни Червонограда та околиць.

Наші земляки, які несуть службу в районі села Кримське та Бахмутської траси, були надзвичайно раді бачити гостей з Західної України і отримати таку очікувану допомогу.

В свою чергу, волонтер Ігор Грабінський подякував воїнам за те, що ризикують своїм життям, захищаючи Україну.

Волонтерам вдалося поспілкуватися з солдатами з різних куточків України, навіть російського походження, і поцікавитись їхньою думкою про події на фронті.

Перш ніж добратись до передової, волонтери подолали не одну сотню кілометрів, в тому числі небезпечну прифронтову зону. І на власні очі побачили Ізюм, Словянськ, Сєвєродонецьк, Світличне, в яких ще зовсім недавно гриміли постріли та вибухи. Сьогодні ж про страшні події мовчазливо нагадують зруйновані та пустуючі будинки, розбиті засоби життєдіяльності людини. Тим не менш, місцевих жителів все ж не покидає надія на краще.

Коментарі вимкнено.